A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719815933.0619.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: Accident cu microbuzul scolar
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
27-05-2016, ora 10:37

Iasi: Accident cu microbuzul scolar

Articol de Madalina Irimia
Patru elevi dintr-o comuna din Iasi au ajuns la spital, dupa ce un sofer nu a acordat prioritate microbuzului scolar in care se aflau copiii. Acestia au suferit rani la cap si la picioare. soferul vinovat are acum dosar penal.

In imaginile suprinse de camerele de supraveghere din intersectia unde s-a produs accidentul se observa cum un sofer da cu spatele, fara sa se asigure. Din cauza acestei manevre imprudente, barbatul de la volanul microbuzului franeaza brusc, ca sa evite un accident.

Danut Cristescu, viceprimarul comunei Tibanesti, judetul Iasi:Fiind frana mai brusca, copiii stand lejer, o parte dintre ei s-au lovit.”

Imediat, soferul microbuzului i-a dus pe copii la cabinetul unui medic de familie, care le-a acordat primul ajutor, dupa care a sunat la Salvare. Patru din cei zece elevi, cu varste intre 10 si 12 ani, au ajuns la Spitalul de Pediatrie cu traumatisme abdominale si craniene.

Reporter: Cum se simte nepoata dumneavoastra, ce a patit?

Bunic: Da, e la cap lovita si vomita incontinuu.

Tata: „A fost fetita mea la piciorul drept, gamba de jos lovita si la obraz.”

Bunica: „I-au facut computer tomograf.”

Madalin Taranu, purtatorul de cuvant al IPJ Iasi: „Tn caz este intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa. Soferul nu consumase bauturi alcoolice.”

Cei patru copii vor ramane internati. Medicii vor sa le faca analize suplimentare, dar spun ca viata nu le e pusa in pericol.

Sursa: digi24.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii