ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
05-06-2013, ora 12:51

Iasi: A inselat peste 120 de persoane din intreaga tara, promitandu-le locuri de munca in strainatate (VIDEO)

Articol de Alexandra Stefanescu

Un barbat din judetul Prahova este suspectat de politistii din cadrul I.P.J. Iasi ca a inselat in jur de 120 de persoane din intreaga tara, promitandu-le locuri de munca in strainatate, pentru care a solicitat transferuri bancare cu sume cuprinse intre 400 si 2.000 de lei.

La data de 4 iunie, politisti ai Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul I.P.J. Iasi, impreuna cu luptatori ai Serviciului pentru Actiuni Speciale Iasi si politisti de la I.P.J. Prahova, au efectuat o perchezitie domiciliara in comuna Valea Calugareasca, judetul Prahova, la locuinta unui barbat de 28 de ani, cercetat pentru comiterea infractiunii de inselaciune in forma continuata.

Acesta este suspectat ca, in perioada 2012-2013, ar fi postat pe un site de internet anunturi cu oferte de munca in strainatate, anunturi false, neonorate, pentru care a solicitat transferuri bancare cu sume cuprinse intre 400 si 2.000 de lei.

Din investigatiile efectuate de politisti a reiesit ca, in acest interval de timp, 120 de persoane ar fi depus in contul suspectului 160.000 de lei. Pana in prezent, au fost identificate si audiate 72 de parti vatamate din intreaga tara.

Cu ocazia perchezitiei au fost ridicate trei unitati centrale de calculator, un laptop, 11 telefoane mobile, 8 cartele SIM, bunuri susceptibile a fi fost folosite la savarsirea de infractiuni.

Ieri, suspectul a fost retinut pe baza de ordonanta de retinere si introdus in arestul I.P.J. Iasi, iar astazi urmeaza sa fie prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi si instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii