ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
20-02-2014, ora 11:38

Iasi: 69 de locuri de parcare, scoase la licitatie

Articol de Madalina Irimia

Primaria Iasi, prin Directia de Administrare a Patrimoniului Public si Privat, scoate la inchiriere prin licitatie 69 de locuri de parcare.

Pana la jumatatea lunii martie vor fi licitate 69 de locuri de parcare in cartierele Nicolina, Dacia, Alexandru cel Bun, Tudor Vladimirescu si Pacurari. Cele mai multe locuri vor fi disponibile pe Aleea Tudor Neculai, in doua zone fiind scoase la licitatie 24 de spatii. Aceste parcari de resedinta sunt amenajate prin dezafectarea garajelor individuale si reconfigurarea spatiului. Pana pe 14 martie vor mai fi scoase la licitatie locuri de parcare pe Aleea Rozelor, Aleea Sucidava, Canta, Bd. Alexandru cel Bun, bd. Tudor Vladimirescu.

Locurile de parcare pot fi inchiriate de locatarii blocurilor aflate in preajma acestora, dupa ce DAPPP le inventariaza si le numeroteaza. Locatarii persoane fizice nu pot inchiria mai mult de un loc de parcare. Pentru inscrierea la licitatie, locatarii trebuie sa depuna un dosar ce cuprinde copia actului de identitate a doritorului, copia actelor de proprietate sau inchiriere a locuintei, copia actului de proprietate a autoturismului pentru care se doreste locul de parcare si certificatul de atestare fiscala eliberat de DEFPL Iasi. Participantul la licitatie trebuie sa achite taxe totale de 65 lei ce cuprind garantia de participare (50 lei), taxa de participare (5 lei) si pretul documentatiei (10 lei pe loc de parcare). Relatii suplimentare privind procurarea documentatiei si conditiile de participare se pot obtine de la sediul DAPPP din str. Smardan nr. 5, cam. 9, parter, telefon 0232/264.246 int. 22 sau 42.

In urmatoarele trei saptamani vor fi organizate mai multe licitatii. Pe 20 februarie vor fi inchiriate 13 locuri de parcare situate in Al. T. Neculai, nr. 49. Imobilele cu drept de participare la licitatie sunt blocurile 976, 967, 965. Pe 25 februarie, o noua licitatie va fi organizata pentru 11 locuri de parcare situate in Al. T. Neculai, nr. 153. Imobilele cu drept de participare sunt blocurile 1017 si 1018. Miercuri. 26 februarie va fi licitatia pentru doua locuri in Al. Decebal nr. 20 la care pot participa locatarii blocurilor U2, U3, U4 si B4. O zi mai tarziu, pe 27 februarie vor fi scoase 8 locuri pe Aleea Rozelor 44. Licitatiile lunii viitoare incep pe 3 martie cu cea pentru inchirierea a doua locuri pe sos. Pacurari nr. 35. Pe 4 martie vor fi licitate trei locuri din Al. Rozelor nr. 8. Alte 6 locuri vor fi disponibile pe bdul Stefan cel Mare nr. 3 pe 6 martie, zi in care sunt scoase la licitatie si doua locuri in Tudor Vladimirescu si inca doua in Alexandru. Urmeaza pe 10 martie, procedura pentru 7 locuri pe strada Buridava nr. 10, iar pe 11 martie licitatia pentru cinci locuri in T. Vladimirescu nr. 5. Patru locuri de parcare vor fi scoase pe 12 martie in doua amplasamente pe Al. Sucidava. Perioada vizata se va incheia pe 13 martie cu licitatia pentru patru locuri in strada Canta nr. 6.

Foto: b365.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii