A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719866615.5843.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: 380 de politisti vor asigura ordinea publica de Ziua Unirii
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
23-01-2014, ora 08:02

Iasi: 380 de politisti vor asigura ordinea publica de Ziua Unirii

Articol de Alexandra Stefanescu

In data de 24 ianuarie 2014, pentru ca Ziua Unirii Principatelor sa se desfasoare in conditii de siguranta, 380 de politisti vor actiona, alaturi de celelalte forte de ordine, pentru prevenirea si combaterea oricaror evenimente care pot afecta linistea cetatenilor si sunt pregatiti sa intervina daca vor fi sesizati cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

Din totalul politistilor care vor actiona, 310 politisti vor fi prezenti in zonele unde se vor desfasura manifestari prilejuite de Ziua Unirii Principatelor, iar 70 de politisti vor patrula in celelalte zone ale muncipiului Iasi.

Se va actiona pentru mentinerea climatului de ordine si siguranta publica , si se vor desfasura actiuni specifice de ordine publica si siguranta rutiera, in scopul prevenirii si combaterii oricaror evenimente care pot perturba ordinea si linistea publica. Politistii din cadrul structurilor de Investigatii Criminale vor fi prezenti in zonele unde se vor desfasura manifestari, pentru prevenirea infractiunilor cu violenta, furturilor sau a altor fapte de natura penala. Politistii din cadrul Sectiei Regionale Politie Transporturi Iasi vor actiona pentru o calatorie in siguranta, precum si pentru prevenirea si combaterea faptelor antisociale. Politia Rutiera solicita conducatorilor de autovehicule sa evite deplasarea in zonele cu restrictii rutiere, sa circule cu maxima atentie , sa foloseasca rutele ocolitoare si sa respecte semnalele politistilor rutieri aflati in trafic pentru devierea lor”, anunta IPJ Iasi.

     
Tag-uri: Ziua Unirii, politie, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii