ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
02-04-2014, ora 11:56

Iasi: 23 de soferi au ramas pietoni. Peste 130 au fost amendati!

Articol de Alexandra Stefanescu

Pe data de 1 aprilie, efectivele de politie rutiera din cadrul Biroului Drumuri Nationale si Europene si ale structurilor de profil din judet, au organizat o actiune pe raza intregului judet, pentru prevenirea si combaterea accidentelor rutiere, pe linia depistarii si sanctionarii conducatorilor de autovehicule care nu acorda prioritate de trecere pietonilor care au acest drept.

In cadrul actiunii au fost aplicate 132 de sanctiuni contraventionale in valoare 31.255 lei si au fost retinute 23 de premise de conducere.

A fost depistat conducatorul unui auto, H. Mihai, de 54 ani, din comuna Baltati, judetul Iasi, care se deplasa pe D.E. 583, in oras Podu Iloaiei, iar la o trecere pentru pietoni nu a oprit si nu a acordat prioritate de trecere unui pieton angajat in traversarea regulamentara a partii carosabile. Conducatorul auto a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 340 lei si s-a dispus retinerea permisului de conducere in vederea suspendarii pentru o perioada de 30 zile”, anunta IPJ Iasi.

Foto: cugetliber.ro

     
Tag-uri: amenzi, politie, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii