ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
15-04-2013, ora 15:30

Iasi: 18 premii I, la Concursul de Matematica Aplicata “Adolf Haimovici”

Articol de Madalina Irimia

In perioada 11-13 aprilie, Inspectoratul Scolar al Judetului Iasi, impreuna cu Asociatia Profesorilor de Matematica ”Florica T. Campan”, Facultatea de Constructii de Masini si Management Industrial Iasi si Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” din Iasi au organizat Concursul de Matematica Aplicata “Adolf Haimovici”.

In cadrul acestei manifestari devenita deja traditie in peisajul national al concursurilor de matematica pentru liceeni – au fost oferite celor peste 600 de elevi participanti premii stimulative, constand in materiale promotionale, diplome, premii in bani, medalii, bonificatii la admiterea la Facultatea de Constructii si Management Industrial din Iasi.

Au fost acordate 18 premii I, 16 premii II, 17 premii III, 178 mentiuni, precum si 85 medalii: 19 de aur, 26 de argint si 41 de bronz.

Noutatea absoluta a acestei editii este reprezentata de recompensarea cu medalii de aur, argint si bronz a elevilor cu cele mai bune punctaje, medalii oferite de catre Societatea de Stiinte Matematice din Romania, una dintre cele mai vechi organizatii profesionale din Romania si una din cele mai vechi societati de matematica din Europa.

Rezultatele acestei editii a Concursului de Matematica Aplicata “Adolf Haimovici” si galerie de imagini pe: http://www.colegiulasachi.ro/matematica.html

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii