A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720214593.6183.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

ISU Iasi va primi doua autospeciale de capacitate marita pentru stingerea incendiilor
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
09-07-2012, ora 10:49

ISU Iasi va primi doua autospeciale de capacitate marita pentru stingerea incendiilor

Articol de Alexandra Stefanescu

Pe data de 10 iulie, ora 13:30, va avea loc in parcarea Prefecturii receptia a doua autospeciale pentru lucrul cu apa si spuma de capacitate marita.

In data de 17 iulie se va finaliza implementarea proiectului destinat dotarii cu echipamente a bazelor de interventii pentru situatii de urgenta. Proiectul s-a desfasurat la nivelul intregii Regiuni Nord-Est pe parcursul a 36 de luni. Valoarea proiectului este de 45.065.301,57 lei, din care finantarea nerambursabila este de 35.618.275,00 lei. Obiectivul general al proiectului l-a reprezentat crearea premiselor necesare asigurarii populatiei cu servicii de calitate, prin imbunatatirea infrastructurii serviciilor pentru siguranta publica si asistenta medicala in situatii de urgenta.

Proiectul este derulat de catre cele sase consilii judetene din Regiunea Nord-Est. Finantarea a fost obtinuta in cadrul POR 2007-2013, Axa 3, DMI 3.3, in baza contractului incheiat cu MDRT, in calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operational Regional 2007-2013 prin ADR-NE, in calitate de Organism Intermediar responsabil cu implementarea acestui program in Regiunea de Dezvoltare Nord-Est.

Cofinantarea de 2% din cheltuielile eligibile si cheltuielile neeligibile vor fi asigurate de catre membrii fondatori, respectiv de catre cele 6 consilii judetene din Regiunea Nord-Est, proportional cu valoarea echipamentelor repartizate.

Judetul Iasi a beneficiat de 5 autospeciale pentru lucrul cu apa si spuma de capacitate marita si medie, 1 autospeciala pentru descarcerari grele, 1 autospeciala de cercetare NBCR, 1 autospeciala complexa de interventie, descarcerare si acordarea asistentei medicale de urgenta si 1 centru de comanda si control.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii