A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719834220.937.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

ISU Iasi a primit Drapelul de lupta
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
07-05-2015, ora 08:46

ISU Iasi a primit Drapelul de lupta

Articol de Cristian Amariei
Miercuri, 6 mai, in cadrul unei ceremonii desfasurate pe pietonalul stefan cel Mare, dr. Raed Arafat, secretar de stat in Ministerul Afacerilor Interne, a inmanat Drapelul de lupta Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Mihail Grigore Sturdza al judetului Iasi. Evenimentul a avut loc cu ocazia implinirii a 180 de ani de la infiintarea, la Iasi, a primei unitati de pompieri din Romania, dar si a aniversarii a 10 de ani de functionare la Iasi a Serviciului Mobil de Urgenta, Reanimare si Descarcerare (SMURD).
Astazi marcam un nou episod din istoria pompierilor ieseni, prin acordarea Drapelului de lupta acestei unitati de elita a Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta. Primirea acestui insemn de suflet este recunoasterea profesionalismului si spiritului de sacrificiu caracteristic pompierilor ieseni care si-au facut datoria in cei 180 de ani de la infiintarea acestei unitati, prima de acest fel din Romania”, se arata in mesajul ministrului Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, transmis celor prezenti de catre dr. Raed Arafat.
Drapelul de lupta a fost sfintit in cursul unei slujbe oficiate de catre iPS Teofan, Mitropolit al Moldovei si Bucovinei. La ceremonie au participat oficialitati locale, precum si numerosi ieseni care au asistat cu emotie la intregul ceremonial, marcand prin aplauze defilarea efectivelor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Mihail Grigore Sturdza si echipajelor SMURD.

     
Tag-uri: iasi, isu, drapel de lupta
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii