ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
19-12-2012, ora 14:52

ISJ Iasi va premia astazi peste 120 de profesori

Articol de Alexandra Stefanescu

Inspectoratul Scolar Judetean Iasi si Primaria Iasi vor premia peste 120 de profesori care isi desfasoara activitatea si in acest an scolar in cadrul Centrului de Excelenta, la 12 discipline : limba romana, limba engleza, limba germana, limba franceza, istorie, filosofie, matematica, fizica, chimie, informatica, geografie si biologie.

Festivitatea are loc astazi, 19 decembrie, incepand cu ora 15.00 la Colegiul ”Costache Negruzzi”, intr-o atmosfera elevata, in spiritul Sarbatorilor care se apropie.

Profesorii vor primi premii in bani si diplome pentru indrumarea celor peste 1 300 de elevi care urmeaza cursurile Centrului de Excelenta si pentru rezultatele deosebite obtinute la cel mai inalt nivel competitional.

"Conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Iasi si-a propus sa sprijine performanta, sa sustina si sa promoveze initiative menite sa valorizeze cadrele didactice si profesorii care obtin rezultate deosebite la olimpiade si concursuri, constientizand importanta pe care o are recunoasterea adusa excelentei in cadrul comunitatii si nevoia reala a tinerilor de modele autentice de succes" a subliniat inspectorul General, prof. dr. Camelia Gavrila.

Foto: adevarul.ro

     
Tag-uri: ISJ, Iasi, profesori, premii
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii