A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720191197.4046.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

ISJ Iasi monitorizeaza cu atentie situatia unitatilor scolare din judet
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
31-01-2012, ora 08:01

ISJ Iasi monitorizeaza cu atentie situatia unitatilor scolare din judet

Articol de Alexandra Stefanescu

Inspectoratul Scolar Judetean Iasi a luat legatura cu directorii tuturor unitatilor scolare din judet pentru a verifica daca sunt indeplinite conditiile necesare pentru ca procesul instructiv-educativ sa se desfasoare in cele mai bune conditii.

In prezent, ISJ monitorizeaza in continuare situatia in judet, atentionand directorii unitatilor scolare sa verifice asigurarea unor temperaturi optime in salile de clasa, existenta autorizatiei ISCIR pentru centralele termice, asigurarea cu combustibil in cantitati suficiente, activitatea responsabilului cu supravegherea si verificarea tehnica a instalatiilor (RSVTI), dar si realizarea curatirii cailor de evacuare a fumului.

De asemenea, s-a recomandat monitorizarea prezentei elevilor si a cadrelor didactice la ore si luarea tuturor masurilor necesare pentru remedierea disfunctiilor. Acolo unde se constata absente nejustificate ale elevilor, cadrele didactice au fost rugate sa ia legatura cu familiile pentru a verifica daca acestia nu sunt in pericol.

In acest moment, o singura unitate de invatamant de pe raza judetului Iasi a hotarat sa inceteze activitatea. Astfel, Consiliul de administratie de la Liceul pentru elevi cu deficiente de vedere cu clasele I-XII "Moldova" din Targu Frumos a decis suspendarea cursurilor pentru saptamana 30 ianuarie – 3 februarie 2012, intrucat centrala termica nu functioneaza la parametrii normali. Toate orele vor fi recuperate conform unei programari.

Foto: dcnews.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii