A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720004036.6985.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

IPJ a lansat astazi la Iasi campania CRACIUN IN SIGURANTA
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
12-12-2012, ora 15:06

IPJ a lansat astazi la Iasi campania CRACIUN IN SIGURANTA

Articol de Diana Dumitriu

Inspectoratul de Politie Judetean Iasi si Asociatia pentru Cooperare si Dezvoltare Comunitara au lansat campania CRACIUN IN SIGURANTA, care se va derula pana la sfarsitul anului.

Scopul campaniei este prevenirea infractiunilor/comportamentelor neadecvate specifice sezonului rece, si in special Sarbatorilor de Iarna. Prin acest demers, politistii ieseni, doresc sa reaminteasca cetatenilor masurile pe care trebuie sa le cunoasca si adopte pentru a nu deveni victima unui infractor.

Modalitatea principala de derulare a acestei campanii va fi transmiterea mesajelor prin mass-media locala, insa un alt aspect il constituie promovarea campaniei si prin intermediul partenerilor, prin difuzarea unor mesaje audio pe sistemele proprii ale acestora. In acest sens vom fi sprijiniti de mai multe lanturi de complexe comerciale si magazine care vor difuza materialele audio realizate in cadrul campaniei.

Un alt aspect important il constituie si realizarea unui site dedicat campaniei, ce poate fi accesat la adresa www.craciuninsiguranta.wix.com/prevenireiasi2012 care va fi promovat in mediul online si unde pot fi regasite informatiile si materialele de promovare.

Printre aspectele care vor fi prezentate in perioada imediat urmatoare de politistii de prevenire enumeram: Siguranta copiilor la colindat, Regimul legal de folosire al articolelor pirotehnice, Prevenirea furturilor din buzunare, autoturisme, locuinte, Atentie la consumul de bauturi alcoolice, Conducere pe timp de iarna, Prevenire acte de violenta, Cumparaturi in siguranta etc.

Speram ca recomandarile pe care le vom face sa contribuie la evitarea unor situatii neplacute pentru cetateni pe perioada Sarbatorilor de Iarna. Cu totii trebuie sa constientizam ca si comportamentul nostru determina cresterea sigurantei personale si in acest sens este necesar sa nu neglijam aspecte care ne pot aduce prejudicii de orice fel. ”, a spus comisar de politie Madalin Taranu, ofiter al Compartimentului de Analiza si Prevenire a Criminalitatii.

     
Tag-uri: Craciun, hoti, campanie, IPJ, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii