A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1728205724.5948.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

IPJ Iasi a lansat Saptamana Prevenirii Criminalitatii
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
24-09-2012, ora 16:23

IPJ Iasi a lansat Saptamana Prevenirii Criminalitatii

Articol de Alexandra Stefanescu

Astazi, 24 septembrie, Inspectoratul de Politie Judetean Iasi, prin Compartimentul de Analiza si Prevenire a Criminalitatii a lansat SAPTAMANA PREVENIRII CRIMINALITATII, aflata la cea de-a saptea editie.

Cu aceasta ocazie reprezentantii Politiei au prezentat activitatile organizate la nivelul judetului Iasi, structurate pe domenii de prevenire, fiecare zi avand o alta tema. Saptamana Prevenirii Criminalitatii este un eveniment organizat la nivel national de Politia Romana incepand cu anul 2006 si vizeaza sensibilizarea populatiei cu privire la importanta prevenirii criminalitatii si la necesitatea adoptarii unor conduite antivictimale si antiinfractionale.

Manifestarea are un caracter unitar la nivel national si in acest an actiunile sunt organizate dupa urmatoarea structura: 24 septembrie - prevenirea delincventei juvenile, 25 septembrie - prevenirea victimizarii minorilor, 26-27 septembrie - prevenirea infractiunilor de furt, 28 septembrie - siguranta rutiera.

Intrucat prima zi a Saptamanii Prevenirii Criminalitatii, 24 septembrie 2012, este destinata prevenirii delincventei juvenile in cadrul conferintei a fost prezentat si raportul final al proiectului O NOUA SANSA IN EDUCATIE, finantat prin Programul Operational Comun Romania-Ucraina-Republica Moldova 2007 – 2013, initiat de Asociatia Salvati Copiii Iasi in parteneriat cu Directia de Asistenta Sociala si Protectia Familiei Ungheni, Asociatia Obsteasca Alternative Sociale Ungheni si Inspectoratul de Politie Judetean Iasi, precum si studiul comparativ „Abandonul Scolar in Romania si Republica Moldova”.

La finalul actiunii a fost lansata si expozitie de postere din cadrul campaniilor de prevenire a criminalitatii derulate la nivelul judetului Iasi. Posterele vor fi expuse pe durata Saptamanii Prevenirii Criminalitatii.

     
Tag-uri: IPJ, Iasi, lansare, eveniment
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii