A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719833702.9452.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Hotii care actioneaza prin distragerea atentiei au mai facut o victima
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
21-01-2015, ora 10:15

Hotii care actioneaza prin distragerea atentiei au mai facut o victima

Articol de Cristian Amariei
In seara zilei de 20 ianuarie, o femeie de 57 ani, din Pascani, in calitate de administrator al unei societati comerciale din localitate a sesizat faptul ca in orelor 16:30, in timp ce se afla de serviciu la un punct de lucru al societatii din zona centrala a Municipiului Pascani, persoane necunoscute i-au sustras din sertarul casei de marcat suma de 1120 lei.

Cercetarile efectuate de politisti au stabilit ca in jurul orelor 16:30, in incinta magazinului au intrat un barbat si o femeie care pareau interesati de achizitionarea unui costum. La scurt timp dupa intrarea acestora, in magazin au intrat alti doi barbati care au retinut-o mai mult timp pe victima in spatiul unde sunt expuse articolele de incaltaminte, solicitindu-i acesteia sa le prezinte diverse modele si marimi de pantofi. Dupa aproximativ zece minute, timp in care in magazin nu au mai intrat alte persoane, cei patru au plecat, fara a face cumparaturi, partea vatamata a verificat casa de marcat si a constatat lipsa incasarilor din ziua respectiva.

Politistii au intocmit dosar penal privind infractiunea de „furt”.

Foto: qmagazine.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii