A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1728237109.3228.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Hotel Moldova a renuntat la centrala pe gaze naturale in favoarea agentului termic livrat de Dalkia
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
06-05-2014, ora 11:56

Hotel Moldova a renuntat la centrala pe gaze naturale in favoarea agentului termic livrat de Dalkia

Articol de Alexandra Stefanescu

Unul dintre cele mai vechi hoteluri din Iasi, Hotel Moldova, a ales serviciile Dalkia pentru asigurarea caldurii si apei calde in cele 148 de camere, sali de conferinta, restaurant.

Incepand cu data de 30 aprilie, Dalkia Termo Iasi a devenit furnizorul agentului termic pentru Hotel Moldova (echivalentul de consum anual a 9 blocuri cu 4 etaje), dupa ce reprezentantii companiei Unita Turism Holding au decis sa renunte la centrala pe gaze naturale.

Decizia vine la un an si jumatate de cand Dalkia Termo Iasi a preluat operarea serviciului de termoficare in Municipiul Iasi, timp in care a probat cresterea calitatii serviciilor oferite la cel mai bun pret de pe piata.

Odata cu racordarea la termoficarea centralizata, Hotel Moldova va face economii de circa 27% la cheltuielile anuale cu apa calda si caldura, avand in plus independenta ​asigurata de modulul termic individual conectat la reteaua primara de termoficare - caldura poate fi pornita in orice moment, apa calda este furnizata permanent. Toti parametrii de furnizare vor fi urmariti in Dispeceratul Central al Dalkia multumita sistemului de reglaj si automatizare , iar temperatura incalzirii va fi reglata automat, in functie de temperatura exterioara, la fel ca in cazul oricarui punct sau modul termic. Gradul de continuitate ridicat asigurat de Dalkia Termo Iasi in furnizarea serviciului de termoficare, precum si eliminarea oricarui risc de explozie, scurgeri de gaze, asfixiere etc, au fost de asemenea argumente importante in luarea deciziei. Nu in ultimul rand, prin alegerea sistemului centralizat de termoficare, Hotel Moldova arata grija fata de mediul inconjurator, eliminand o sursa de poluare din centrul orasului”, a declarat Ana-Maria Icatoiu, Directorul de Marketing si Comunicare din cadrul Dalkia Romania S.A.

Foto: skytrip.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii