A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719988582.5907.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Hot prins dupa ce a furat mai multe calculatoare dintr-un campus studentesc
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
17-01-2013, ora 14:46

Hot prins dupa ce a furat mai multe calculatoare dintr-un campus studentesc

Articol de Diana Dumitriu

Un barbat in varsta de 24 de ani este anchetat de politistii ieseni pentru ca a furat mai multe calculatoare dintr-un campus studentesc. Politistii au fost sesizati de doua studente ca in perioada vacantei de iarna, persoane necunoscute au intrat in camerele acestora, fara a forta sistemul de inchidere a usilor, si le-au sustras din interior doua unitati centrale de calculator si doua monitoare de calculator. Valoarea prejudiciului este in valoare totala de 1200 lei.

In urma investigatiilor efectuate, politistii l-au identificat pe Vasile S, de 24 ani, din jud. Suceava, care in perioada 21 decembrie 2012 - 3 ianuarie 2013 ar fi sustras mai multe monitoare si unitati centrale de calculator din camerele unui camin situat intr-un campus studentesc, prin folosirea de chei potrivite.

Prejudiciul a fost recuperat in proportie de 75 %. Fata de tanar s-a inceput urmarirea penala pentru savarsirea infractiunii de „furt calificat”, iar cercetarile continua cu cel in cauza in stare de libertate, urmand ca la finalizarea acestora dosarul sa fie inaintat Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi cu propuneri legale.

Foto: billfrymire.com

     
Tag-uri: hot, calculatoare, camin, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii