ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
08-02-2015, ora 10:03

Hot prins de politisti dupa ce a jefuit o casa de amanet si un bar din Iasi

Articol de Cristian Amariei
Politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale, Biroului de Investigatii Criminale , cu sprijinul luptatorilor SAS din cadrul IPJ Iasi, au efectuat in aceasta dimineata, o perchezitie la o persoana banuita de comiterea a doua talharii.

Pe 7 februarie, 15 politisti ieseni au efectuat, sub supravegherea procurorului de caz, o perchezitie, in comuna Ciurea, la o persoana banuita de comiterea a doua infractiuni de talharie, in luna decembrie 2014, de la o casa de amanet din zona intersectiei Cotnari, respectiv in luna ianuarie 2015, de la un bar din zona Garii, din Iasi .

Din cercetari a rezultat ca barbatul, in varsta de 39 ani, ar fi amenintat cu acte de violenta si deposedat cele doua gestionare de sume de bani, telefoanemobile si o tableta, dupa care ar fi fugit cu bunurile.

Potrivit IPJ Iasi, in urma perchezitiilor efectuate,politistii ieseni au gasit la adresa din Ciurea mai multe bunuri, susceptibile a proveni din comiterea celor doua infractiuni.

Prejudiciul cauzat prinactivitatea infractionala este de aproximativ 3500 lei.

Barbatul recunoaste comiterea celor doua fapte, iar cercetarile continua in vederea stabilirii intregii activitati infractionale a acestuia si recuperarii integrale a prejudiciului, urmand a fi prezentat unitatii de parchet competente cu propuneri legale.

Actiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Directiei Operatiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane.

Foto: aradon.ro
     
Tag-uri: iasi, hot, politie, arest
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii