A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719816832.1252.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Hot care fura din buzunare retinut de politistii ieseni
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
05-03-2015, ora 10:55

Hot care fura din buzunare retinut de politistii ieseni

Articol de Madalina Irimia
Pe data de 4 martie, politistii Biroului de Investigatii Criminale au adus la sediul politiei pentru cercetari pe D. Andrei, de 31 ani, din Iasi stabilind ca acesta este prezumtivul autor a doua infractiuni de furt calificat.

Potrivit IPJ, barbatul este vinovat de urmatoarele:

- furt comis in seara zilei de 2 martie a.c., in autobuzul nr. 41 pe ruta Moldova – Universitate, cand a sustras un telefon mobil in valoare de 800 de lei din geanta unei tinere;

- furt comis in seara zilei de 4 martie a.c. pe raza municipiului Iasi intr-un maxi-taxi, victimei, o femei de 60 de ani, fiindu-i sustras din geanta un portofel cu acte si bani, prejudiciu fiind de circa 100 lei.

D. Andrei a fost retinut pe baza de ordonanta si introdus in arestul IPJ Iasi. Cercetarile sunt continuate pentru stabilirea intregii activitati infractionale a acestuia. in cursul zilei de azi va fi prezentat parchetului cu propunere de arestare preventiva.

Foto: timpolis.ro
     
Tag-uri: iasi, hot, arest, furt
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii