ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
21-05-2013, ora 17:04

Guvernatorul Regiunii Uppsala vine la Iasi

Articol de Cristian Amariei

In perioada 21-24 mai 2013 se va afla la Iasi o delegatie de 10 persoane din Suedia, condusa de Guvernatorul Regiunii Uppsala, Peter Edgardt. Din delegatie mai fac parte prof. Lisa Sennerby-Forsse, Rector al Universitatii de Stiinte Agricole din Suedia, Göran Brocknäs, director al Camerei de Comert Regionale Uppsala, directorul de comunicare din Primaria Uppsala, profesori, oameni de afaceri.

Scopul vizitei este demararea unor proiecte de colaborare in domeniul administrativ, universitar si de afaceri, ca urmare a vizitei intreprinse primarul Gheorghe Nichita in Suedia in luna februarie 2013. Programul vizitei include o intalnire oficiala la Primaria Municipiului Iasi, miercuri 22 mai, de la ora 10.00, urmata de ceremonia acordarii Cheii Orasului Iasi Guvernatorului Regiunii Uppsala si de declaratii de presa, de la ora 11.00, in Sala Mare a Primariei Municipiului Iasi.

Programul va continua cu o intalnire cu conducerea Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Iasi, vizita Centrului de Cercetari al Universitatii si discutii pe proiecte concrete de cercetare.

In dupa-amiaza zilei de 23 mai, de la ora 15.30 va avea loc o intalnire cu conducerea Camerei de Comet si Industrie Iasi si, optional, vizita unei firme locale. Seara se va incheia cu spectacolul de opra Indiile Galante.

Pe parcursul zilei de joi, va avea loc o vizita in judetul Vaslui de unde omul de afaceri Magnus Thor are personal angajat, iar seara se va participa la evenimentul caritabil ”Un sunet in tacere” din Aula Magna a USAMV.

Vineri, 24 mai, vor avea loc intalniri cu reprezentanti ai Universitatii Tehnice ”Gh. Asachi”, o vizita la fundatia Star of Hope si vizitarea principalelor monumente ale orasului.

     
Tag-uri: guvernator, Uppsala, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii