A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727583980.3603.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Grupare infractionala, specializata in trafic de droguri de risc, destructurata la Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
13-05-2014, ora 12:11

Grupare infractionala, specializata in trafic de droguri de risc, destructurata la Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

Pe 11 mai, politisti de la Directia de Combatere a Criminalitatii Organizate din cadrul I.G.P.R. si ai Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Iasi, impreuna cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Iasi, au efectuat o perchezitie domiciliara si au pus in executare un mandat de aducere emis pe numele unui barbat, de 36 de ani, din municipiul Iasi, banuit de savarsirea infractiunii de trafic de droguri de risc si introducere in tara, fara drept, a unor droguri de risc.

In fapt, barbatul este banuit ca, in perioada februarie 2013 – ianuarie 2014, ar fi coordonat si finantat procurarea din Olanda si introducerea in tara a circa 4 kilograme de cannabis, impreuna cu alte doua persoane, care au fost deja trimise in judecata in iunie 2013 si aprilie 2014.

Astfel, drogurile procurate din Olanda au fost introduse in tara, prin intermediul unor firme de transport de persoane si coletarie, disimulate in colete, o parte dintre acestea urmand a fi comercializate pe raza municipiului Iasi. O alta cantitate, de 2.838,6 de grame de substanta vegetala, a fost gasita asupra celor doua persoane, in urma prinderii acestora in flagrant delict.

Pe 11 mai, barbatul in cauza a fost retinut si incarcerat in Centrul de Retinere si Arest Preventiv al I.P.J. Iasi.

Pe numele lui a fost emisa ordonanta de retinere pentru 24 de ore, iar luni a fost condus la sediul Tribunalului Iasi, cu propunere de arestare preventiva, pentru 30 de zile.

Fata de barbat se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunilor de trafic de droguri de risc si mare risc, introducerea in tara, fara drept, de droguri de risc, si finantarea savarsirii infractiunilor de trafic de droguri de risc.

Foto: jurnaluldenordvest.ro

     
Tag-uri: DIICOT, politie, droguri, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii