A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727681307.4828.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Gheorghe Nichita i-a cerut premierului Ungureanu bani pentru deszapezirea Iasului
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
25-02-2012, ora 10:12

Gheorghe Nichita i-a cerut premierului Ungureanu bani pentru deszapezirea Iasului

Articol de Madalina Irimia

Dupa ce prefectul Dragomir Tomaseschi a refuzat sa inainteze Guvernului cererea facuta de Primaria Iasi pentru alocarea a 5 milioane de lei, bani pentru deszapezire, primarul Gheorghe Nichita i-a trimis personal o adresa premierul Mihai Razvan Ungureanu pentru a rezolva aceasta problema.

Am facut o adresa ieri catre primul ministru si am cerut sa reanalizeze situatia. I-am trimis aceasta solicitare prefectul insa acesta nu a preluat-o sa o trimita mai departe la minister. Chiar daca lui personal nu i-ar fi convenit, acea solicitare trebuia trimisa pentru a primi cat mai rapid un raspuns. Am facut aceasta adresa catre primul ministru si acum facem si altele legate de reabilitarea termica la blocuri, de ANL-uri, insa dupa cum Iasul are la conducere PSD-ul nu stim daca vom primi banii necesari”, a declarat primarul Nichita.

Mai mult primarul Gheorghe Nichita a anuntat ca va discuta si cu ministrul de Interne, Gabriel Berca pentru a cere suplimentarea numarului de politisti rutieri.

Am facut adresa si catre ministrul Berca pentru ca la Iasi nu avem la strada politisti de la Politia Nationala. Din cite mi s-a spus sunt doar 14 politisti care fac munca de birou si nici unul care sa fluidizeze traficul. Cu cei de la Politia Locala, care nu sunt specialisti pe linie rutiera, nu putem tine orasul in functiune“, a mai precizat Nichita.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii