ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
19-05-2015, ora 11:52

Gheorghe Nichita, audiat la DNA a doua zi consecutiv

Articol de Cristian Amariei
Primarul Iasului, Gheorghe Nichita, cercetat de procurorii DNA in stare de arest la domiciliu, a fost adus mari dimineata la sediul central al DNA. Este a doua zi consecutiva cand edilul se afla la DNA, dupa ce luni a participat timp de 10 ore la audieri si analizarea probelor informatice din dosarul sau. Gheorghe Nichita este acuzat ca si-a spionat iubita cu ajutorul Politiei locale.

Primarul Iasului, Gheorghe Nichita, a fost audiat luni la DNA, timp de 10 ore, in dosarul in care este acuzat de instigare la folosire de informatii care nu sunt destinate publicitatii, in sensul ca a apelat la angajatii Politiei Locale pentru a-si urmari fosta iubita.

Gheorghe Nichita a declarat la iesirea de la DNA ca va reveni marti pentru a analiza continutul informatiilor din sistemele electronice.

"Astazi nu s-a facut decat sa se copieze continutul mediilor optice din sistemele electronice ridicate la perchezitii", a spus primarul.

Edilul nu a vrut sa faca alte declaratii deoarece exista o ancheta in curs de desfasurare, el fiind cercetat in stare de arest la domiciliu.

Luni dimineata, procurorii DNA au programat efectuarea unei perchezitii informatice asupra sistemelor informatice ridicate din casa primarului Gheorghe Nichita cu ocazia perchezitiilor care au avut loc pe data de 30 aprilie 2015.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
CharlesLof,  01.07.2017 22:49

wh0cd685371 levitra price website

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii