A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719819239.4787.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Gheorghe Nichita: Premierul Ponta a asigurat ca Autostrada Neamt-Iasi-Ungheni e un proiect important pentru Guvern
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
20-11-2013, ora 18:08

Gheorghe Nichita: Premierul Ponta a asigurat ca Autostrada Neamt-Iasi-Ungheni e un proiect important pentru Guvern

Articol de Madalina Irimia

Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, ca Executivul a decis continuarea lucrarilor la autostrada Campia Turzii-Targul Mures si ca totodata va fi refacut studiul de fezabilitate pentru tronsonul Neamt-Iasi-Ungheni, parte a autostrazii care va lega estul de vestul Romaniei.

Nichita a precizat ca a avut o intrevedere cu primul-ministru Victor Ponta, in care s-a discutat despre proiectele importante ale zonei, printre care si autostrada Est-Vest, care va lega Moldova de Ardeal.

'Cred ca e normal ca dupa 100 de ani de cand exista Romania sa putem lega fostele provincii prin autostrazi. Din discutia avuta cu primul-ministru a rezultat foarte clar ca vor continua lucrarile la autostrada Est-Vest, in special la tronsonul Campia Turzii-Targul Mures. Se vor aloca fonduri pentru a incepe lucrari pe tronsonul Neamt-Iasi-Ungheni. Aceasta autostrada va fi bugetata in exercitiul financiar 2014-2020. Pana atunci trebuie refacut studiul de fezabilitate. Este important ca aceasta autostrada se afla in atentia Guvernului, ca este un proiect important', a afirmat Nichita.

El a adaugat ca va continua cu Dan Sova, ministrul pentru proiecte de infrastructura, discutiile despre finantarea cu fonduri europene a acestor lucrari.

Sursa: agerpres.ro

Foto: antena3.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii