A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662205.8002.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Gala Premiilor Operei Nationale Iasi a ajuns la a treia editie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
14-11-2015, ora 10:05

Gala Premiilor Operei Nationale Iasi a ajuns la a treia editie

Articol de Madalina Irimia
Gala Premiilor Operelor Nationale Iasi ajunsa la cea de-a treia editie, reuneste zeci de artisti, nume mari ale scenei nationale si internationale.

Personalitati ale vietii publice si culturale vor urca pe scena Operei Nationale Romane Iasi pentru a inmana, in semn de recunoastere, premii de excelenta, distinctii pentru intreaga activitate cat si pentru performantele artistice ale stagiunii 2014-2015.

O premiera a acestei editiei este marcata prin prezenta binevenita a Teatrului National de Opera si Balet „Maria Biesu” din Chisinau.

Eveniment unic in Romania, Gala Operelor ii are ca invitati de onoare pe celebrul bariton Leo Nucci si pe mult apreciata soprana Elena Mosuc.
Doamnei Elena Mosuc i se va inmana, cu aceasta ocazie, Marele Premiu al Galei.

Gala Premiilor Operelor Nationale celebreaza si premiaza performantele lirice din stagiunea 2014-2015 ale Operelor din tara care si-au desemnat nominalizarile pentru fiecare categorie de premii - Opera Nationala Romana Cluj-Napoca, Opera Maghiara Cluj-Napoca, Teatrul National de Opera si Balet "Oleg Danovski" Constanta si Opera Nationala Romana Iasi.

Regia evenimentului o semneaza managerul Operei Nationale Romane Iasi, Beatrice Rancea, iar momentele artistice ce vor fi interpretare pe scena se vor desfasura sub bagheta maestrului Traian Ichim, alaturi de solistii, orchestra, corul si baletul Operei Nationale Romane Iasi.

Organizata pentru prima oara in Romania in anul 2013, Gala Premiilor Operelor Nationale este initiata de Opera Nationala Romana Iasi si organizata in parteneriat cu Primaria Municipiului Iasi si Ministerul Culturii.

Gala va fi preluata si transmisa in direct, Luni, 23 noiembrie 2015, de la ora 21.00, de TVR 1 (co-producator), Radio Romania Cultural, Radio Romania Muzical si www.operaiasi.ro, amfitrioni fiind Irina Pacurariu si Catalin Sava.
     
Tag-uri: iasi, gala, premii, opera
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii