ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
26-02-2014, ora 10:39

Furnizorii de servicii sociale din judetele Suceava, Botosani si Neamt se intalnesc la Suceava in cadrul celei de-a doua consultari regionale

Articol de Alexandra Stefanescu

Joi, 27 februarie, Asociatia Salvati Copiii Iasi in parteneriat cu Centrul Judetean de Resurse si Asistenta Educationala Iasi organizeaza la Suceava cea de-a doua consultare regionala a furnizorilor de servicii sociale, la care sunt invitati sa participe 40 de furnizori privati si publici de servicii sociale destinate copiilor si familiilor vulnerabile, din judetele Suceava, Botosani si Neamt. Evenimentul va avea loc la Directia de Asistenta Sociala si Protecta Copilului Suceava si se desfasoara in cadrul proiectului „Schimbari mici, diferente MARI!”, proiect co-finantat printr-un grant din partea Elvetiei prin intermediul Contributiei Elvetiene pentru Uniunea Europeana extinsa.

In cadrul Consultarii regionale a furnizorilor de servicii sociale ne dorim sa aflam problemele cu care se confrunta profesionistii din domeniu, sa identificam solutiile potrivite la aceste probleme si sa ajungem la un numitor comun asupra intelegerii termenului de calitate in acordarea de servicii sociale”, anunta organizatorii.

Aceasta este cea de-a doua consultare regionala din cadrul proiectului, prima desfasurandu-se la Iasi in luna noiembrie a anului trecut. In urma celor doua consultari se vor selecta viitorii promotori ai retelei regionale de servicii sociale destinate copiilor si familiilor vulnerabile.

Cele doua consultari regionale din cadrul proiectului ne vor ajuta sa identificam la nivelul regiunii Nord Est problemele cu care se confrunta furnizorii privati si publici de servicii sociale si ne vor ghida in trasarea directiilor de actiune pe care se va dezvolta reteaua regionala a promotorilor de servicii sociale”, specifica Corina Mighiu, coordonator proiect - Asociatia Salvati Copiii Iasi.

Acest proiect si toate evenimentele ce se vor desfasura in cadrul lui, este inscris in demersul de Responsabilizare Sociala demarat de Societal (retea nationala de ONG-uri), si, ca urmare a angajamentului sau, va purta marca “Eveniment responsabil”.

Responsabilitatea sociala este un principiu important al dezvoltarii durabile, motiv pentru care politica generala de management a proiectului incearca sa raspunda celor patru indicatori de responsabilitate sociala: indicatorii sociali, de mediu, economici si de guvernanta.

Foto: immromania.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii