A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719833711.3267.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Fundatia Comunitara Iasi ofera finantari pentru idei care schimba Iasul
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
28-05-2013, ora 17:03

Fundatia Comunitara Iasi ofera finantari pentru idei care schimba Iasul

Articol de Cristian Amariei

Fundatia Comunitara Iasi a lansat, in luna martie 2013, Fondul Ideile tale schimba Iasul, fond ce are ca principal scop stimularea si sustinerea initiativelor care vizeaza o schimbare pozitiva la nivelul orasului. Prin acest fond, Fundatia Comunitara Iasi isi propune sa sprijine acele proiecte care dezvolta atitudini civice si aduc o schimbare la nivelul mentalitatii colective si a comportamentului.

“Ideile tale schimba Iasul” este un fond deschis, insemnand ca proiectele de schimbare a Iasului pot fi inscrise pe toata perioada anului 2013, respectandu-se anumite termene limita comunicate lunar. Pentru proiectele din aceasta perioada, termenul limita este de 2 iunie. Incepand cu data de 3 iunie, proiectele inscrise vor intra in etapa de jurizare; un juriu format din 6 specialisti in domenii diverse vor evalua scrisorile de intentie primite din partea ONG-urilor sau grupurilor de initiativa din Iasi.

Domeniile vizate de proiectele depuse pot fi: educatie, civism, antreprenoriat social, arta, fara insa a se limita la acestea.

Pentru mai multe detalii, accesati linkul: http://www.fonduri.fundatiacomunitaraiasi.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii