ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
09-04-2013, ora 16:38

Fundatia Comunitara Iasi lanseaza astazi fondul Ideile Tale Schimba Iasul pentru a finanta proiectele cu impact in comunitate propuse de ieseni

Articol de Madalina Irimia

Astazi, 9 aprilie , Fundatia Comunitara Iasi lanseaza fondul Ideile Tale Schimba Iasul incurajandu-i, in acest fel, pe iesenii ce au idei de schimbare in bine a comunitatii locale sa isi inscrie proiectele pentru a primi finantare. Pana la finalul anului, Fundatia Comunitara Iasi isi propune sa ofere suma de 30 000 lei in comunitate, finantand proiecte cu sume de la 2000 si pana la 5000 lei.

Fondul Ideile Tale Schimba Iasul are ca scop stimularea si sustinerea initiativelor care vizeaza o schimbare pozitiva la nivelul orasului. Prin acest fond dorim sa sprijinim acele proiecte care dezvolta atitudini civice si aduc o schimbare la nivelul mentalitatii colective si a comportamentului. Domeniile vizate de proiectele depuse pot fi: educatie, civism, antreprenoriat social, arta, fara insa a se limita la acestea.

Fondul se adreseaza ONG-urilor, grupurilor de initiativa, asociatiilor de proprietari si, in general, tuturor celor care vor sa faca o schimbare in comunitatea locala, in beneficiul unui numar cat mai mare de persoane.

Primele proiecte inscrise in acest an vor fi finantate din banii stransi anul trecut, prin intermediul evenimentului Swimathon.

Ideile Tale Schimba Iasul este un fond deschis. Acest lucru presupune faptul ca, pana la finalul anului, oricine isi poate inscrie oricand proiectul pentru a obtine finantare. Cei ce doresc sa aplice o pot face respectand doua etape principale: completarea unei scrisori de intentie si, ulterior, completarea unei cereri de finantare. Depunerea scrisorilor de intentie se poate face in orice moment al lunii, urmand ca acestea sa fie jurizate intre zilele 3-10 ale lunii urmatoare. Echipele care s-au calificat in aceasta etapa au doua saptamani la dispozitie pentru a completa cererea de finantare. Decizia finala va fi anuntata dupa analiza aplicatiei de catre un comitet de juriu.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii