ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
22-03-2013, ora 16:39

Fundatia Comunitara Iasi, impreuna cu Gambit IT, au ales castigatorul campaniei CommIT

Articol de Cristian Amariei

In urma campaniei CommIT, Asociatia Mai Bine va fi sprijinita de Gambit IT pentru a implementa o solutie IT pentru realizarea unei harti digitale eco a Iasului care sa ajute cetatenii sa identifice cele mai bune solutii pentru o viata cat mai sanatoasa.

Toate aplicatiile depuse au fost evaluate pe baza unor criterii, carora li s-a acordat un punctaj, acestea fiind insumate pentru obtinerea unei note. Printre cele mai importante criterii s-au numarat gravitatea problemei identificate, relevanta ei pentru comunitate, dar si numarul de beneficiari directi si indirecti atinsi de catre solutia propusa.

Mai Binedoreste sa realizeze o harta digitala eco a Iasului care sa contina toate informatiile necesare pentru a duce o viata sanatoasa. Initiativa vine in ajutorul comunitatii locale prin facilitarea accesului la informatii privind spatiile si activitatile din oras care permit locuitorilor sa contribuie la protejarea mediului, sa duca o viata sanatoasa, sa sprijine economia locala, sa afle date despre evenimente relevante – targuri, ateliere de reciclare etc. Pe harta vor mai fi incluse informatii precum centre sportive, cafenele si restaurante unde se pot consuma produse vegan si bio.

Gambit IT, care a dorit sa-si ofere serviciile pentru solutionarea unei probleme locale, va colabora cu asociatia Mai Bine pentru a gasi modalitatea optima de a implementa ideea.

Campania CommIT este initiata de Fundatia Comunitara Iasi in parteneriat cu Gambit IT.

     
Tag-uri: campanie, Iasi, castigator
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii