ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
10-09-2013, ora 05:24

Fundatia Bethany lanseaza campania „Ajuta-ma sa-mi fac ghiozdanul!” in sprijinul copiilor din mediul rural

Articol de Madalina Irimia

Fundatia Serviciilor Sociale Bethany impreuna cu Moldova Mall lanseaza campania “Ajuta-ma sa-mi fac ghiozdanul!”, actiune ce isi propune sa ajute 50 de copii cu posibilitati reduse din satul Liteni, comuna Belcesti, cu rechizitele necesare la inceperea noului an scolar.

Campania se va desfasura in perioada 9 – 26 septembrie 2013 la parterul centrului comercial Moldova Mall din Iasi si are ca scop sa sensibilizeze cat mai multi clienti ai centrului comercial si nu numai, cu privire la dificultatile pe care le intampina acesti copii si familiile lor in pregatirea pentru anul scolar care urmeaza.

Bunastarea copiilor de la Scoala Liteni din comuna Belcesti este una din preocuparile prioritate ale fundatiei noastre. Vara aceasta s-a lucrat intens la renovarea si reabilitarea salilor de clasa alaturi de partenerii nostri de la Habitat for Humanity Comanesti si compania Delphi Iasi astfel incat anul scolar care sta sa inceapa sa le aduca copiilor bucuria de a invata in conditii mult mai bune! Ne propunem sa completam aceasta bucurie cu un sprijin in rechizite si hainute pentru acei copii care se confrunta, in familiile lor, cu probleme materiale. Cu alte cuvinte, prin tot ceea ce facem, vrem sa creem toate premisele ca acesti copii sa mearga la scoala si sa aiba cele mai bune rezultate! Ne bucuram de colaborarea constanta a Centrului Comercial Moldova Mall si speram ca un numar cat mai mare de clienti sa raspunda pozitiv campaniei noastre!” a declarat Diana Paius, manager zonal al Fundatiei Serviciilor Sociale Bethany.

Asadar, oamenii care vor vizita centrul comercial in perioada urmatoare sunt invitati la un gest de generozitate. Fie ca vor dori sa doneze un ghiozdan complet echipat, o uniforma noua, un caiet sau un set de creioane, fiecare gest va fi profund apreciat de copii.

Foto: natallyarusu.wordpress.com

     
Tag-uri: campanie, copii, scoala, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii