A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720206393.4377.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Fratele lui Giani Canschi s-a impuscat in vila in care locuia
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
09-06-2012, ora 14:06

Fratele lui Giani Canschi s-a impuscat in vila in care locuia

Articol de Madalina Irimia

Catalin Canschi, in varsta de 37 de ani, si-a pus capat zilelor in vila de pe strada Aviatiei in care locuia. Barbatul s-a impuscat cu o arma de vanatoare. Glontul i-a patruns in inima, iar moartea a fost instantanee.

Catalin Canschi, era tatal a doi copii, un baietel de 4 ani si o fetita de 13 ani. Rudele barbatului sustin ca acesta nu avea problem financiare si ca nu inteleg de ce barbatul a ales sa renunte la viata.

Potrivit politistilor, barbatul ar fi lasat un bilet de adio in care le transmite membrilor familiei sa aiba grija de ei, insa in care nu scrie ce l-a condus la acest gest.

Catalin Canschi era fratele omului de afaceri iesean Giani Canschi, administrator al firmei Geprocon si care detine terenuri si constructii pe strada Aeroportului nr. 1, unde ar urma sa fie extins aeroportul iesean. Pentru realizarea acestui obiectiv, Giani Canschi, care are o avere estimata la cateva milioane de euro, a fost expropriat.

Foto: adevarul.ro

     
Tag-uri: Canschi, sinucidere, arma, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
MonteSib,  03.05.2022 05:46

natural ed pills

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii