ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
14-05-2014, ora 12:52

Fostul sef Permise Auto Iasi prins baut la volan a semnat un acord de recunoastere a vinovatiei

Articol de Cristian Amariei

Comisarul Tudor Minea, fostul sef al Serviciului de Inmatriculari si Permise Auto Iasi, care a fost prins baut la volan in luna februarie, a semnat un acord de recunoastere a vinovatiei, facand intelegere cu procurorii pentru pedeapsa de un an de inchisoare cu amanare, scrie realitatea.net.

In caracterizarea acestuia care a fost depusa la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Iasi se regasesc scrisorile de recomandare ale fostilor prefecti ai judetului Dragos Tomaseschi si Victorel Lungu, precum si a actualului prefect, Romeo Olteanu.

Conform avocatului comisarului, Gianina Porosnicu, dosarul lui Tudor Minea, care a iesit intre timp anticipat la pensie, a fost solutionat astfel si pentru ca a existat un numar mare de "caracterizari pozitive".

Conform noului Cod Penal, comisarul Tudor Minea va avea amanata cu un an executarea pedepsei, iar daca nu va comite nicio infractiune in perioada respectiva pedeapsa se va anula.

Totodata, el va fi sub supraveghere timp de doi ani, iar daca acesta nu va mai comite nicio infractiune in aceasta perioada cazierul sau va ramane curat. Pe perioada supravegherii, comisarul va trebui sa primeasca in vizita consilierul de probatione sau sa trimita notificare autoritatilor locale in cazul in care se va decide sa isi schimbe domiciliul.

Seful Serviciului de Inmatriculari si Permise Auto din Iasi, Tudor Minea, a fost prins baut la volan, avand o concentratie de 0,79 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Tudor Minea se afla la volanul autoturismului personal, marca Volkswagen, si a fost oprit in zona Tudor Vladimirescu din Iasi de un echipaj al Politiei Rutiere, care facea un control de rutina, pentru depistarea soferilor aflati in stare de ebrietate.

Seful Serviciului de Inmatriculari si Permise Auto din Iasi a fost oprit la cateva sute de metri de institutia pe care o conduce. Tudor Minea a fost pus de politisti sa sufle in aparatul etilotest, rezultand o concentratie de 0,79 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Foto: adevarul.ro

     
Tag-uri: Tudor Minea, alcool, volan
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii