A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719987677.8099.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Fostul patron al TEOFARM, extradat de autoritatile din Republica Dominicana
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
23-01-2013, ora 14:21

Fostul patron al TEOFARM, extradat de autoritatile din Republica Dominicana

Articol de Diana Dumitriu

Fostul patron al TEOFARM, Doru Teodor a fost extradat in aceasta dimineata de autoritatile din Republica Dominicana. El va fi adus la Bucuresti cu o cursa aeriana. El se sustragea ispasirii unei condamnari de 5 ani de inchisoare pentru inselaciune si deturnare de fonduri europene.

Potrivit unui rechizitoriu intocmit de procurorii DNA, la inceputul lunii februarie 2012, Doru Teodor, administratorul SC Teofarm SA si Victor Panaghiu, patronul SC Dianthus SRL, au adus comunitatii europene un prejudiciu de 230.000 de euro. Dupa ce Doru Teodor a obtinut finantare europeana pentru un proiect, in iunie 2006 administratorul SC Teofarm SA a incheiat un contract de vanzare - cumparare cu SC Dianthus SRL pentru o tipografie, cu tot cu utilajele aferente. In aceasta afacere, Teofarm SA avea calitatea de vanzator, iar Dianthus SRL, de cumparator.

In acest dosar Doru Teodor s-a ales cu o condamnare de 5 ani de inchisoare iar Victor Panaghiu la patru ani de inchisoare. In primavara anului trecut, imediat dupa ce au fost condamnati definitiv, cei doi au fugit din tara insa in aprilie anul trecut Doru Teodor a fost prins in Republica Dominicana.

Foto: ghimpele.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii