A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719832636.1768.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Finantare municipala pentru cultura scrisa ieseana
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

CULTURA
21-05-2015, ora 11:37

Finantare municipala pentru cultura scrisa ieseana

Articol de Cristian Amariei
Municipiul Iasi lanseaza programul anual de finantare a proiectelor din domeniul culturii scrise, in conformitate cu prevederile Legii privind sustinerea si promovarea culturii scrise nr. 186/2003, republicata, si cele ale Legii nr. 350/2005 privind regimul finantarilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activitati nonprofit de interes general.

Selectia proiectelor din domeniul culturii scrise care vor primi finantare de la bugetul local se va face de catre o comisie de evaluare, special constituita, in conformitate cu prevederile normativelor mai sus mentionate.

Programul de selectie a proiectelor din domeniul culturii scrise pentru anul 2015 programeaza pe data de 1 iulie termenul limita de depunere a proiectelor de catre solicitanti. Perioada de evaluare a proiectelor este intervalul 2 – 14 iulie anul curent. Proiectele solicitantilor pot fi depuse la Registratura Primariei Municipiului Iasi.

Suma alocata in 2015 de la bugetul local, pentru finantarea nerambursabila a proiectelor din domeniul culturii scrise este in valoare de 75.000 lei. Cuantumul contributiei de la bugetul local nu poate depasi 60% din valoarea totala a proiectului si, de asemenea, suma solicitata nu poate depasi o treime din fondul total alocat pentru finantarea proiectelor din domeniul culturii scrise.

     
Tag-uri: iasi, finantare, cultura
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii