A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719829652.8404.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Finantare europeana pierduta pentru ca Primaria Iasi nu poate respecta termenul de finalizare pentru trei proiecte
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
18-12-2015, ora 08:15

Finantare europeana pierduta pentru ca Primaria Iasi nu poate respecta termenul de finalizare pentru trei proiecte

Articol de Cristian Amariei
Consilierii locali din Iasi au votat pentru finantarea din bugetul local a trei proiecte incluse intr-un program de finantare European, dar care nu pot fi terminate, pana la sfarsitul acestui an, data limita conform contractului. Astfel se vor cheltui 13 milioane de lei din bugetul Iasiului pentru continuarea lucrarilor la Caminul pentru batrani Sfanta Parascheva, Liceul de Informatica si reabilitarea termica a unui bloc.
Cea mai mare investitie o presupune reabilitarea caminului pentru batrani, din Copou, 7,3 milioane de lei. Alte 4,7 milioane vor fi alocate pentru liceul de informatica.

Lucrarile trebuie finalizate pana in iunie 2016. in caz constrar municipalitatea trebuie sa returneze Uniunii europene si banii pe care i-a primit pana acum pentru cele 3 constructii. S-au alocat 6,5 milioane de lei, ceea ce inseamna 30% din valoarea totala a proiectelor.

"Cu siguranta varianta in care sa le putem duce la bun sfarsit pana la sfarsitul anului era varianta optima pe care am fi vrut-o cu tot dinadinsul. Pe de alta parte, trebuie sa privim si cu realism. Ne-am asumat aceste proiecte plecand de la premisa ca nu le vom finaliza la vreme," a spus Mihai Chirica, primarul Iasiului.

Primaria Iasi a contractat 17 proiecte europene de infrastructura ce ar fi trebuit sa fie gata la 31 decembrie 2015. Printre acestea, reabilitarea strazilor din centrul iasiului, dar si sistemul de managementul traficului.

Sursa: digi24.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (2)  
BrettTit,  08.06.2017 06:37

wh0cd5389584 indocin continue cialis

   
SIBNET,  18.12.2015 10:15

Selectam colaboratori pentru activitate la domiciliu. Se poate lucra si part-time. Sunt necesare cunostinte minime de navigare pe internet, lucru cu fisiere pdf si word si minim studii medii. Numai dupa ce te hotarasti cu cea mai mare seriozitate, cere-ne detalii la adresa de email: sibnet@usa.com

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii