A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719832688.6348.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Fiat de 60.000 euro furat din Italia descoperit la Sculeni
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
17-06-2013, ora 16:00

Fiat de 60.000 euro furat din Italia descoperit la Sculeni

Articol de Cristian Amariei

Politistii de frontiera ieseni din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au descoperit un autovehicul marca Fiat, in valoare de 60.000 euro, declarat furat in aceeasi zi in Italia.

La sfarsitul saptamanii trecute, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni conducand un autovehicul marca Fiat, tip Burstner, inmatriculat in Italia, romanul Mihai H., in varsta de 39 ani, domiciliat in municipiul Oradea, insotit de romanul Claudiu R., in varsta de 35 ani, domiciliat in municipiul Turda.

Existand suspiciuni privind provenienta mijlocului de transport, au fost efectuate verificari suplimentare, ocazie cu care, politistii de frontiera au stabilit ca autovehiculul a fost inchiriat, dar fara a a vea dreptul sa fie scoasa din spatiul Uniunii Europene, iar autoritatile italiene ne-au comunicat ca autovehiculul respectiv trebuie retinut intrucat a fost declarat furat din Italia, din data de 15 iunie a.c..

Cu privire la cele constatate, cei doi au declarat ca nu aveau cunostinta despre faptul ca autovehiculul figureaza ca fiind furat.

Autovehiculul, in valoare de 60.000 euro a fost indisponibilizat in vederea recuperarii acestuia de catre proprietar, iar in cauza a fost intocmita lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, urmand ca la finalizare sa fie luate masurile legale ce se impun.

Foto: friday-ad.co.uk

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii