A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727583544.6275.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Festivalul Prietenii Muzicii - Pro Piano la Colegiul de Arta O. Bancila
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
14-02-2013, ora 05:30

Festivalul Prietenii Muzicii - Pro Piano la Colegiul de Arta O. Bancila

Articol de Alexandra Stefanescu

In perioada 14-16 februarie 2013 are loc cea de-a doua editie a Festivalului Prietenii Muzicii – Pro Piano organizat de Colegiul National de Arta “Octav Bancila” in colaborare cu Fundatia Culturala Pro Piano Romania.

Tinerii pianisti cu varste intre 5-18 ani s-au inscris la una sau la mai multe din cele trei sectiuni ce se adreseaza atat elevilor care studiaza pianul in scolile si liceele de muzica, cat si celor care abordeaza muzica din pasiune. Sectiunea C, extrem de atractiva, reuneste ansamblul cameral pentru pian la patru maini.

Festivalul s-a impus la nivel national, desfasurandu-se anual in cetre culturale precum Bucuresti, Cluj sau Sibiu – iar din anul 2012 se desfasoara si la Iasi.

165 de concurenti din intreaga zona a Moldovei – Bacau, Husi, Roman, Galati, Vaslui, Barlad, Piatra Neamt, Suceava, Botosani – s-au inscris in concurs. Manifestarea, ce se desfasoara in Sala de Festivitati a Colegiului „Octav Bancila” incepe joi, 14 februarie, la ora 16.00 si se incheie sambata, 16 februarie.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii