A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719831908.6727.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Festivalul International de Sah „Open Iasi”, editia I. Premii in valoare totala de 25.000 de euro
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
08-05-2014, ora 16:50

Festivalul International de Sah „Open Iasi”, editia I. Premii in valoare totala de 25.000 de euro

Articol de Cristian Amariei

Sambata, 10 mai, se da startul celei mai puternice competitii de sah din Romania si din sud-estul Europei: Iasi Open 2014. Aproximativ 400 de sportivi din cele 25 de tari participante se vor intrece, timp de 9 zile, pentru premii totale de 25.000 euro, fiind cele mai mari din Romania. In cadrul competitiei sunt asteptati 30 de mari maestri internationali si peste 30 de maestri internationali de sah.

Festivitatea de deschidere a turneului va avea loc sambata, 10 mai, incepand cu 15.30, la Sala Sporturilor. La competitie participa loturile nationale ale Romaniei, mai ales ca, in luna august, in Norvegia, acestea vor reprezenta Romania la Olimpiada de Sah. Printre participanti se numara Corina Peptan, fosta campioana mondiala de juniori, marele maestru international Constantin Lupulescu ce are un punctaj ELO de 2.660, dar si Irina Bulmaga, mare maestra internationala si Alina L’Ami, mare maestra internationala.

La invitatia lui Sorin Iacoban, presedintele Federatiei Romane de Sah, Iasul va fi vizitat de Excelenta Sa Kirsan Ilyumzhinov, presedintele Federatiei Mondiale de Sah (FIDE), fost sef de stat, impreuna cu Giorgios Makropoulos, vicepresedintele FIDE. Mai mult, in zilele care urmeaza, vor fi discutati si pasii urmatori ce trebuie facuti pentru ca sahul sa ajunga materie de studiu in scolile din Romania. Pe parcursul celor 9 zile de competitie, iesenii sunt invitati sa asiste la eveniment incepand cu ora 16.00, la Sala Sporturilor. Intrarea este libera.

Foto: cugetliber.ro

     
Tag-uri: competitie, sah, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii