ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
14-04-2014, ora 15:53

Festivalul International de Sah „Open Iasi”, editia I. Premii in valoare totala de 25.000 de euro

Articol de Alexandra Stefanescu

In perioada 10- 18 mai, Iasul va fi gazda Festivalului International de Sah „Open Iasi”, turneu aflat la prima editie si care se anunta o competitie puternica intre mari maestri internationali. La eveniment va fi prezenta si cea mai importanta personalitate a sahului mondial. Excelenta Sa Kirsan Ilyumzhinov, presedintele Federatiei Internationale de Sah (FIDE), a acceptat invitatia lansata de presedintele FR Sah, deputatul iesean Sorin Iacoban.

Concursul de la Iasi va deveni cel mai puternic turneu open organizat in Romania, cu premii in valoare totala de 25.000 de euro. Pana in prezent si-au anuntat participarea 28 de mari maestri internationali din peste 20 de tari.

In data de 18 mai, presedintele FIDE Kirsan Ilyumzhinov va fi prezent, impreuna cu primarul Gheorghe Nichita, la festivitatea de premiere a concursului de la Iasi, dupa care se va deplasa la Bucuresti unde sunt planificate mai multe intalniri importante, cu conducatori ai sportului romanesc, oficialitati ale administratiei centrale si ale Parlamentului Romaniei.

Foto: bihon.ro

     
Tag-uri: sah, Iasi, premii
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii