A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719834598.7928.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Festivalul International de Poezie „Grigore Vieru”, Editia a VII-a, la Ateneul Tatarasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

CULTURA
21-05-2015, ora 15:08

Festivalul International de Poezie „Grigore Vieru”, Editia a VII-a, la Ateneul Tatarasi

Articol de Cristian Amariei
In zilele de 20-23 mai 2015, la Chisinau si Iasi, va avea loc editia a VII-a a Festivalului International de Poezie „GRIGORE VIERU”. ICR Chisinau sustine Festivalul International de Poezie „Grigore Vieru” - editia a VII-a 2015, prin acordarea Marelui Premiu „Grigore Vieru”, Premiului pentru Critica literara si Premiului pentru Traducere.

De asemenea, ICR Chisinau sustine prezenta in cadrul festivalului a trei scriitori si traducatori: Ovidiu Genaru, Ioan Holban si Kopi Kyçyku.

Festivalul va fi deschis la Chisinau, la 20 mai, ora 10.00, cu depunere de flori si un recital poetic la bustul poetului Grigore Vieru de pe Aleea Clasicilor din Gradina Publica „Stefan cel Mare si Sfant”.

Sambata, 23 mai, la ora 11.00, in Parcul Copou se vor depune flori la bustul poetului Grigore Vieru, grupuri artistice din scolile din Iasi vor sustine un spectacol si va fi lansat numarul dedicat poetului al „Revistei de pe gard”, realizat de Nichita Danilov si Daniel Corbu.

De la ora 18.00, in sala mare de la Ateneul Tatarasi va avea loc spectacolul de muzica si poezie „Taina care ma apara”. Sustin recitaluri actorul Nicolae Jelescu din Chisinau, artistul Adrian Naidin si cantautorii Florin Sasarman si Adrian Bezna. Intrarea este libera!

Toate evenimentele de la Iasi fac parte din Festivalul International al Educatiei 2015.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii