A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719832815.3409.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Festivalul Calului si al Echitatiei, la Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
16-10-2014, ora 08:47

Festivalul Calului si al Echitatiei, la Iasi

Articol de Cristian Amariei
Festivalul Calului si al Echitatie de la Iasi va avea loc in zilele de 18 si 19 octombrie, in parcarea Centrului Comercial ERA. Peste 20 de concurenti vor lua startul in concursul de sarituri peste obstacole. Competitia este organizata de Camera Agricola Judeteana, Clubul Sportiv Ecvestru Elixir-Zar, Carrefour ERA si ERA Shopping Park, sub patronajul Consiliului Judetean Iasi.

Probele competitiei se vor desfasura in fiecare zi in intervalul orar 10:00-17:00. Festivitatile de premiere vor avea loc dupa finalizarea fiecarei manse de concurs.

Dintre campionii nationali ai Romaniei care evolueaza la cluburi sportive cu renume din Iasi si din judetele Neamt, Bacau, Botosani si-au anuntat deja prezenta, o parte.

Evenimentul isi propune incurajarea si promovarea nobilului sport al echitatiei, al competitiei si al spiritului de performanta, precum si adoptarea unui stil de viata sanatos.
Interesul comunitatii si al personalitatilor care au acceptat sa ne sustina, arata ca reusim sa ne apropiem de obiectivul stabilit de organizatorii acestei editii : FESTIVALUL CALULUI sI AL ECHITAtIEI de la Iasi sa devina in timp o platforma de incurajare si promovare a sportului ecvestru, speram ca evenimentul sa devina un reper pentru toti pasionatii acestui sport”, a declarat Monica Ionela Pandelea, Director Executiv al Camerei Agricole Judeteane Iasi.

Iesenii vor putea admira cele mai frumoase rase de cai: Pur sange englez, Cal de sport romanesc, Shagya , Oldemburg, Frizian.

Intrarea este libera pentru toti vizitatorii.

Foto: amosnews.ro
     
Tag-uri: iasi, festival, echitatie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii