ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
14-03-2014, ora 11:02

Femeie din Ciurea, cercetata pentru distrugere, dupa ce a zgariat cu un obiect ascutit o masina parcata. Paguba a fost evaluata la 1000 de lei

Articol de Alexandra Stefanescu

O femeie in varsta de 25 de ani din comuna Ciurea, judetul Iasi, este cercetata pentru distrugere, dupa ce a zgariat cu un obiect ascutit o masina parcata in zona unui centru comercial. Paguba a fost evaluata de proprietarul autoturismului la valoarea de 1.000 de lei.

Pe data de 9 martie, politistii din cadrul Sectiei 4 Politie au fost anuntati de un tanar de 23 de ani din Iasi, despre faptul ca in aceeasi zi, persoane necunoscute i-au zgariat vopseaua de pe mai multe elemente de caroserie ale autoturismului. In urma activitatilor desfasurate de politisti, la data de 13 martie, a fost identificata persoana banuita de distrugere, M. Elena, de 25 ani, din comuna Ciurea, judetul Iasi. Tanara a recunoscut comiterea faptei, si s-a angajat sa achite contravaloarea distrugerilor provocate, in valoare de 1000 lei. Cercetarile continua sub aspectul savarsirii infractiunii de distrugere, urmand ca dosarul sa fie inaintat unitatii de parchet competente, cu propuneri legale”, anunta IPJ Iasi.

Foto: alba24.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii