A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719990024.9267.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

FORTUS Iasi va organiza pe 16 ianuarie o noua licitatie in cadrul careia bunurile societatii vor fi oferite la vanzare
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
09-01-2013, ora 22:52

FORTUS Iasi va organiza pe 16 ianuarie o noua licitatie in cadrul careia bunurile societatii vor fi oferite la vanzare

Articol de Diana Dumitriu

Administratorul judiciar al S.C. FORTUS S.A. Iasi, respectiv consortiul format din EUROBUSINESS LRJ SPRL si ISD INSOLVENCY SPRL, a organiza azi o noua licitatie pentru vanzarea celor 35 de mijloace fixe, sedinta in cadrul careia nu a fost depusa nici o oferta.

Este vorba despre unele utilaje care nu concura la activitatea modulelor viabile ale societatii iar licitatia de astazi a fost cea de-a patra incercare, menita sa aduca o gura de oxigen acestei companii, prin valorificarea acestor bunuri, si facand parte din strategia A.V.A.S prin care se doreste revigorarea zonelor industriale cu potential.

In aceasta calitate, cat si in cea de actionar majoritar, cu o cota de 60,0297%, Autoritatea s-a implicat pentru ca, impreuna cu administratorul judiciar, sa poata identifica cele mai eficiente masuri economice care sa conduca la redresarea nucleului activ al societatii, avand si posibile efecte pozitive in plan social.

Inca de la prima licitatie, organizata in 12 decembrie 2012, s-a urmarit o cat mai buna valorificare a capitalului de 2,25 milioane de euro, reprezentand valoarea in urma evaluarii celor 35 de mijloace fixe. Desi la prima licitatie si-au manifestat interesul mai multe persoane juridice, pana la sedinta de astazi a fost achizitionat doar un caiet de sarcini.

In continuare, A.V.A.S. va continua eforturile sale destinate revigorarii S.C. FORTUS S.A. Iasi, aceasta fiind una din directiile prioritare de actiune. In acest sens, o noua licitatie va fi organizata Miercuri, 16 Ianuarie 2013, in cadrul careia bunurile societatii vor fi oferite la vanzare la pret intreg, urmand a se convoca Comitetul Creditorul, cadru in care se va decide pe mai departe, in functie si de rezultatul sedintei de vanzare.

Foto: puterea.ro
   

 
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii