ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
06-03-2013, ora 08:14

Expozitie fotografica in Turnul GOLIA

Articol de Alexandra Stefanescu

Asociatia „Centrul de Promovare Turistica” Iasi persevereaza in incercarea sa de a incuraja si de a promova valorile locale si creatia artistilor ieseni , ceea ce a dus la organizarea celei de doua expozitii a artistului fotograf Marius Romila in Turnul Golia, binecunoscut deja publicului ca si coautor al expozitiei precedente intitulate „IMPREUNA”.

Expozitia propune o tema inedita si mai putin cunoscuta publicului nostru si anume Mastile Carnavalului de la Venetia. Aceasta expozitie intitulata „MASCHERE DI VENEZIA” poate fi vizitata in Turnul Golia-et.I si contine 34 de fotografii color cu imagini ale mastilor de la Venetia. Aceeasi expozitie propune la et. II al Turnului Golia un grupaj de 22 de fotografii reunite sub titlul „ LOCURI DE POVESTE”.

Ambele teme ale expozitiei fotografice si anume Mastile de la Venetia si Locuri de poveste transpun privitorul intr-o lume deosebita , o lume a frumosului, transmitand o stare de optimism dar si de reflectie.

Expozitia beneficiaza de inaltul patronaj al Asociatiei Artistilor Fotografi din Romania(A.A.F.R.) nr. 012/2013.

In sustinerea acestui demers artistic Asociatia “Centrul de Promovare Turistica” Iasi a editat si doua albume foto ce contin impreuna cele 56 de fotografii reunite in expozitia “Maschere di Venezia”, un album pentru tema “Maschere di Venezia” si un album pentru tema “Locuri de Poveste”.

Vernisajul expozitiei va avea loc miercuri 6 martie 2013, la ora 17, in Turnul Golia, et.I. Publicul va putea vizita Expozitia in perioada 06.03.2013- 13.04.2013, in intervalul orar 10-17(luni-vineri) si 10-14(sambata). Pretul unui bilet pentru vizitarea expozitiei este de 3 lei.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii