A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661727.1091.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Expozitie de martisoare realizate de detinutii de la penitenciarul Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
07-03-2013, ora 15:24

Expozitie de martisoare realizate de detinutii de la penitenciarul Iasi

Articol de Madalina Irimia

In perioada 01 - 12 martie, Penitenciarul Iasi, prin Serviciul Educatie si Asistenta Psihosociala, cu sprijinul colaboratorilor constanti al institutiei noastre Scoala Gimnaziala nr. 41 Iasi, Galeriile ANTICARIAT Dumitru I. Grumazescu si Societatea Internationala Mihai Eminescu, va organiza proiectul “Martie – Luna Martisorului”.

Seria de manifestari dedicate simbolului feminitatii si al renasterii, va debuta cu expunerea martisoarelor realizate de catre persoanele private de libertate ce au statut de elevi in cadrul Scolii Gimnaziale nr. 41 Iasi, in clubul destinat activitatilor educationale, pentru sensibilizarea intregii populatii carcerale, urmand ca in ziua de 12.03.2013, incepand cu ora 14.30, acestea sa fie oferite in timpul unui recital poetic sustinut de catre dl. Dumitru I. Grumazescu, doamnelor din cadrul Caminului de Pensionari „Sf. Cuvioasa Parascheva” Iasi.

Luna martie, incarcata de simbolistica renasterii, al inceputului perpetuu si a bucuriei de a trai, constituie perioada de timp in care, astfel de activitati pot fi receptate si internalizate mai facil. Concomitent, este mai sporita receptivitatea comunitatii fata de gesturile simple ce nasc bucurii mari. Proiectul doreste sa faca un pas inainte – in ceea ce priveste motivarea persoanelor private de libertate prin implicarea in activitati de realizare si oferire de martisoare destinate persoanelor ce se afla in caminele de batrani, precum si in sensul sensibilizarii membrilor comunitatii fata de nevoile persoanelor aflate in detentie si informarii cu privire la activitatile practice si educative pe care le desfasoara persoanele private de libertate din Penitenciarul Iasi”, a declarat Gabriela Topoliceanu, purtatorul de cuvant al Penitenciarului Iasi.

     
Tag-uri: martisoare, detinuti, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii