A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727675456.6106.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Expozitie „Trofee de vanatoare” la Palas
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
18-02-2015, ora 08:27

Expozitie „Trofee de vanatoare” la Palas

Articol de Cristian Amariei
De miercuri pana duminica, in perioada 18 – 22 februarie 2015, cei pasionati de vanatoare si cei curiosi sa vada trofee in marime naturala vor putea vizita o expozitie inedita. Timp de cinci zile, Atriumul Palas Mall va gazdui cea de-a doua editie a expozitiei „Trofee de Vanatoare”, organizata in parteneriat cu Asociatia Vanatorilor si Pescarilor Sportivi din judetul Iasi.

Vizitatorii vor putea admira peste 100 de exponate, vanate in Europa, Africa si Asia. Multe dintre acestea sunt medaliate la concursurile nationale si internationale de specialitate.

Evenimentul este un bun prilej pentru cei mici sa descopere trofee din padurile romanesti, precum ursi, cerbi, porci mistreti, rasi, lupi si cocosi de munte, dar si raritati de pe alte continente, precum lei, antilope, buffalo, kudu si multe altele. in Atrium va fi amenajat si un loc pentru exponatele in marime naturala, printre care se numara: leul, antilopa, sacalul, ursul, cerbul, caprioara, mistretul si bursucul. Astfel, publicul va avea ocazia unica de a vedea indeaproape aceste animale.

In ton cu atmosfera expozitiei, vineri, de la ora 17.45, va avea loc un concert sustinut de Fanfara Militara Iasi.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Erickaller,  13.05.2017 16:29

wh0cd8256795 Sildenafil Citrate

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii