ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
13-12-2012, ora 18:18

Expozitia "Metamorfoze", la Golia

Articol de Alexandra Stefanescu

Asociatia „Centrul de Promovare Turistica” Iasi incurajeaza artistii ieseni sa foloseasca ca spatiu de expunere pentru lucrarile lor Turnul Golia, dorind astfel ca expozitiile acestora in aceasta locatie sa devina manifestari cu traditie.

Reunind un numar de aproximativ 80 de picturi, artistii plastici Petru Ciobanica si Sorin Otinjac isi propun sa aduca in fata publicului iesean o serie de lucrari care se disting prin armonie, creativitate si originalitate. Elementele de legatura intre cele doua stiluri sunt autenticitatea si ritmicitatea imbinarii culorii. Expozitia, intitulata sugestiv "Metamorfoze", deschisa in incinta Manastirii Golia, Turnul Clopotnita, va putea fi vizitata in perioada 13.11.2012- 19.01.2013.

Asociatia „Centrul de Promovare Turistica” Iasi a fost infiintata in cadrul Proiectului „Reabilitarea si dezvoltarea turistica a ansamblului monument istoric Manastirea Golia” si isi propune restaurarea, protectia, conservarea si promovarea obiectivelor turistice din judetul Iasi in vederea realizarii si dezvoltarii unui turism sustenabil.

     
Tag-uri: expozitie, Golia, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii