A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662388.3753.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Expozitia Europeana a Creativitatii si Inovarii, deschisa la Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
01-05-2015, ora 11:57

Expozitia Europeana a Creativitatii si Inovarii, deschisa la Iasi

Articol de Madalina Irimia
Delegatii din peste 20 de tari isi dau intalnire pe 14 mai la Iasi la o expozitie ce reuneste cercetatori si inventatori. Peste 400 de inventii si proiecte, mai mult de 200 de inventatori si cercetatori din Brazilia, Croatia, Egipt, India, Indonezia, Iraq, Iran, Israel,Korea, Malaezia, Macedonia, Moldova, Polonia, Qatar, Romania, Spania, Slovenia, Taiwan, Turcia, Marea Britanie, Ucraina si Federatia Rusa vor fi prezenti.

EUROINVENT se afla la cea de-a VII-a editie si se defasoara intre 14 si 16 mai 2015, la Palas Mall. in cele trei zile, se vor desfasura urmatoarele evenimente:

1. Inventions and Research Exhibition, care include inventii, brevetate in ultimii 7 ani sau in curs de brevetare, proiecte de cercetare (Master, PhD, etc.), produse care sunt sau vor fi lansate pe piata si sunt inovative.

2. International Conference on Innovative Research – ICIR, cercetatori de top isi vor etala rezultatele remarcabile ca si Keynote Speakers.

3. Technical-Scientifical, Artistic and Literary Book Salon - volumele si jurnalele publicate in ultimii 2 ani vor fi evaluate de un juriu.

4. European Visual Art Exhibition - picturi si sculpturi ale artistilor locali vor fi expuse la Universitatea de Arte "George Enescu" din Iasi.

Sursa: digi24.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii