ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
06-10-2012, ora 07:10

Expozitia „Auto Diga”, la Centrul Expozitional „Moldova” Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

Centrul Expozitional „Moldova” Iasi va gazdui in perioada 6 – 7 octombrie, Expozitia „AUTO DIGA”, eveniment organizat de Consiliul Judetean Iasi, in parteneriat cu Primaria Municipiului Iasi si SC XMeditor Advertising SRL. „AUTO DIGA” reprezinta evenimentul specialistilor auto din Romania, fiind combinatia dintre o expozitie tehnica auto si un ciclu de conferinte tehnice pe teme de larg interes pentru cei implicati in activitatea de intretinere a autovehiculelor.

Editia din 2012 a expozitiei va gazdui o serie de evenimente (seminarii, conferinte tehnice) organizate la Centrul Expozitional „Moldova” care vor atrage o prezenta masiva a vizitatorilor, atat din regiunea Moldovei, cat si din Transilvania sau Muntenia, si la care si-au anuntat prezenta, pana in acest moment, 30 de firme de profil. SC XMeditor Advertising SRL va suporta cheltuielile cu plata utilitatilor in perioada evenimentului, cheltuielile de organizare a standurilor expozitionale pentru producatorii/reprezentantii auto din judet, precum si toate cheltuielile legate de programele artistice, catering pentru producatorii auto si reprezentantii firmelor auto participanti la eveniment. Consiliul Judetean Iasi si Consiliul Local Iasi vor pune la dispozitia SC XMeditor Advertising SRL, gratuit, spatiile necesare desfasurarii acestui eveniment la Centrul Expozitional Moldova.

Centrul Expozitional Moldova Iasi asigura un mediu propice dezvoltarii contactelor de afaceri si promovarii produselor si serviciilor proprii. In acest fel, Centrul ofera oportunitatea extinderii pietei de distributie, ceea ce va insemna o crestere a cifrei de afaceri pentru firmele participante la targurile si expozitiile organizate. Centrul Expozitional Moldova va gazdui si alte evenimente de amploare, iar diversitatea si cresterea numarului de manifestari desfasurate vor conduce, inevitabil, la dezvoltarea firmelor organizatoare, respectiv la cresterea cifrei de afaceri si crearea de noi locuri de munca.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (2)  
ShwUG,  25.08.2021 18:27

Pills information. Brand names. can i get pepcid online in USA Everything news about medicine. Read now.

   
ZfiGR,  10.01.2021 12:04

Medicament information leaflet. Short-Term Effects. how can i get viagra without a prescription in Canada. Best about pills. Read now. Actual about medicine. Everything what you want to know about drug. Actual about drug. 743f65d

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii