A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664530.3133.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Expo Fashion Up, cea mai mare expozitie de bijuterii si accesorii din regiune, la Palas
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
30-04-2015, ora 09:34

Expo Fashion Up, cea mai mare expozitie de bijuterii si accesorii din regiune, la Palas

Articol de Madalina Irimia
Primavara este prilejul pentru redefinirea tinutelor in conformitate cu tendintele pentru sezonul cald si care le permite pasionatelor de moda sa isi etaleze piesele La Palas se va desfasura, in week-end, Expo Fashion Up, cea mai mare expozitie din regiune dedicata bijuteriilor si accesoriilor.

De joi pana duminica, in perioada 30 aprilie – 3 mai 2015, Atriumul Palas Mall va fi „podiumul” pe care vor straluci cele mai frumoase bijuterii si accesorii. Expo Fashion Up este locul ideal pentru cumparaturi al oricarei doamne si domnisoare, reunind zeci de mii de articole mult indragite de femei. Cele pentru care bijuteriile sunt prietenele lor de pret vor putea alege dintr-o varietate de modele, gata sa se asorteze oricarei tinute. Coliere, cercei, bratari si inele vor fi expuse in Atrium, spre incantarea femeilor de orice varsta. Realizate dupa ultimele tendinte in domeniu, decorate cu pietre pretioase si semipretioase, bijuteriile vor completa perfect colectiile doamnelor si domisoarelor care vor sa fie mereu in pas cu moda.

Expo Fashion Up include si o sectiune cu genti, intr-o diversitate de modele. Plicuri glamour, posete sic, genti clasice, rucsaci sport sau casual, toate se vor regasi la targul din Atriumul Palas Mall. Indiferent de stilul adoptat, cu siguranta doamnele si domnisoarele isi vor completa lista de cumparaturi cu o geanta asa cum isi doresc. intr-o paleta larga de culori si cu design adaptat celor mai noi trenduri fashion, articolele prezentate la targul din acest week-end reprezinta piesele vedeta ale sezonului. in plus, iubitoarele de accesorii vor putea alege si portofele, portmonee, esarfe din materiale fine si alte obiecte care dau personalitate oricarei tinute.

Si cei mici au parte de o surpriza placuta. Duminica, de la orele 11.00 si 17.00, cei mici sunt invitati la teatru de papusi, in zona Intersport. Marionetele le vor oferi nenumarate motive de bucurie si le vor spune povesti captivante.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii