A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661674.8064.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Evenimentul „Cina de Afaceri cu Marius Ghenea” a mobilizat peste 2000 lei pentru olimpicii ieseni
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
26-02-2013, ora 14:21

Evenimentul „Cina de Afaceri cu Marius Ghenea” a mobilizat peste 2000 lei pentru olimpicii ieseni

Articol de Madalina Irimia

In data de 21 februarie 2013 a avut loc evenimentul „Cina de Afaceri”, eveniment organizat de Junior Chamber Iasi, in parteneriat cu Fundatia Comunitara Iasi. Pe parcursul celor patru ore, participantii au avut ocazia de a face networking de calitate, de a cunoaste alti profesionisti din domeniul lor de activitate, de a participa activ la o dezbatere despre performanta in educatie si afaceri si, in acelasi simp, de a se implica in licitatia de tip all-pay, in scopul de a sustine infiintarea Clubului IQ (Iasi), primul club al olimpicilor din Romania.

Obiectelescoase lalicitatie apartin chiar olimpicilor internationali ai Iasului. Acestia au selectat o serie de obiecte ce le-au purtat noroc de-a lungul timpului si le-au oferit participantilor la eveniment, incurajandu-i astfel sa sustina Clubul IQ (Iasi).

La finalul serii, prin intermediul licitatiei all-pay, s-a mobilizat suma de 2060 lei. Castigatorii licitatiei au fost: Paula Alixandrov (Romsoft) – simbolul aurit al unei reusite, obiect oferit de David Calin, olimpic international la Chimie, Andrei Reurean-Pintilei (Antibiotice) – caietul cu revelatii, obiect oferit de Laura Streanga, olimpic international la Limba, cultura si spiritualitate romaneasca, JCI Iasi – toba purtatoare de noroc, obiect oferit de Camelia Diaconu, olimpic international la Stiinte ale Pamantului, Valentin Barbulescu (Fast Track Kids) – problema de matematica fara batai de cap, obiect oferit de Ovidiu Avadanei, olimpic international la Matematica si Banca Italo Romena – portretul unui olimpic in devenire, obiect oferit de Octavian Puiu, olimpic international la Stiinte ale Pamantului.

Cel mai ravnit obiect al serii a fost toba oferita de Camelia Diaconu, obiect ce i-a purtat noroc inainte de olimpiada internationala din Africa de Sud. Valoarea acestuia s-a ridicat la 770 lei.

Fondurile stranse in seara de 21 februarie se vor alatura celorlalte fonduri obtinute pana in prezent si vor fi utilizate de catre Fundatia Comunitara Iasi pentru infiintarea Clubului IQ (Iasi). Clubul isi va deschide portile in primavara acestui an.

Foto: capital.ro

     
Tag-uri: cina, afaceri, fonduri, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
CharlesLof,  09.07.2017 09:38

wh0cd222731 abilify coreg for anxiety ventolin vermox plus generic effexor xr pilex atarax ditropan otc

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii