A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720221322.3543.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

“European Cycling Challenge 2012”, la Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
01-05-2012, ora 06:30

“European Cycling Challenge 2012”, la Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

Iasul va participa la o competitie ce presupune utilizarea bicicletei ca mijloc de transport (deplasarea la serviciu, la scoala, la cumparaturi etc.) cu tari precum Anglia, Grecia, Estonia, Italia, Spania. Competitia „European Cycling Challenge” se va desfasura in perioada 1-31 mai, iar orasul castigator va fi acela care va inregistra cei mai multi kilometri parcursi pe bicicleta la sfarsitul concursului, prin insumarea distantelor parcurse de catre fiecare dintre participanti.

Persoanele cu varsta peste 14 ani, ce doresc sa participe la aceasta competitie vor trebui sa se inscrie pe pagina de internet www.endomondo.com/challenges/4370406 prin crearea unui cont personal si sa completeze la inceputul si sfarsitul concursului, pe pagina dedicata orasului pe care il reprezinta, cate un chestionar simplu ce contine intrebari generale despre obiceiurile si preferintele participantului cu privire la metodele de deplasare.

La desemnarea orasului castigator, pentru asigurarea unei competitii corecte, se vor verifica traseele parcurse de participantii acelui oras.

Primaria Municipiului Iasi va oferi premii pentru cei care vor parcurge in perioada 1 mai - 31 mai cei mai multi kilometri, dupa cum urmeaza:

1.Premiul I – o tableta IPad

2. Premiul al II-lea – un sistem GPS

3. Premiul al III-lea – un smartphone

Vezi regulamentul concursului pe http://ratp-iasi.ro/regulament.pdf

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii